Najbolji juniorski košarkaši od srede na Spensu

Finalni turnir Heba juniorske košarkaške lige Srbije održaće od 3. do 5. maja u maloj dvorani SPENS-a u Novom Sadu.

Finalni turnir Heba juniorske košarkaške lige Srbije održaće od 3. do 5. maja u maloj dvorani SPENS-a u Novom Sadu.

Košarkaški klub Vojvodina Srbijagas je domaćin turnira, a njihov generalni sekretar Aleksandar Milićević ističe da su klub i grad Novi Sad spremni za početak borbi najboljih juniora Srbije za šampionsku titulu.

"Učinili smo sve da organizacije protekne u najboljem redu, a da se svi učesnici turnira osećaju zadovoljstvo bez obzira na rezultat. Zahvaljujemo se posebno Gradskoj Upravi grada Novog Sada koja je obezbedila termine u maloj dvorani SPENS-a, gde će publika u sva tri dana besplatno moći da uživa u dobrim i kvalitetnim utakmicama. Svim ekipama želim vitešku borbu posle koje će najbolji da pobedi", rekao je Aleksandar Milićević.

U četvrtak se igraju četvrtfinalni mečevi, a polufinalni dueli su na programu u petak. Poraženi će se boriti za treće mesto u subotu u 14 časova, a finalni meč je istog dana u 16:30.

Četvrtfinalni parovi:

Vojvodina Srbijagas – Sloboda Užice 13:00
Partizan  – Mega Vizura 15:00
Hemofarm Štada – Radnički Kragujevac 17:00
Crvena zvezda Diva Beograd – Beovuk 72 19:00

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport