Vojvodina ide u Čačak na pobedu

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju čačanskom Borcu u pretposlednjem kolu Superlige i neophodna im je pobeda kako bi zadržali šanse da se plasiraju u evropsko takmičenje.

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju čačanskom Borcu u pretposlednjem kolu Superlige i neophodna im je pobeda protiv ekipe koja se sledeće sezone seli u niži rang, kako bi zadržali šanse da se plasiraju u evropsko takmičenje.

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić rekao je da je zadovoljan stanjem u ekipi i da pred odlučujuće dve utakmice nema mesta za kalkulacije - idu na pobedu i pružiće svoj maksimum kako bi ostvarili cilj i zauzeli treće mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. "Igrači su pokazali apsolutni profesionalizam tokom radne nedelje i veliki sam optimista, dobro smo se pripremili i idemo u Čačak da pobedimo", rekao je Zagorčić.

On je dodao da hladne glave ulaze u utakmicu, ne razmišljajući o nedavnom porazu od Borca u Kupu i da želja za revanšom neće sputati igrače. "Gledao sam naravno tu utakmicu, moj utisak je da nije bilo hemije u ekipi ali mislim da smo taj problem prevazišli i da smo uspeli da pokrenemo igrače da počnu da veruju u sebe", smatra Zagorčić.

Zbog zdravstvenih problema u subotu neće igrati Aleksandar Katai, kao ni od ranije povređeni Moreira. Od povrede se oporavio Stefan Apija i trenira sa ekipom, ali će ga Začorčić verovatno odlučiti da ga sačuva za meč poslednjeg kola protiv Zvezde.

Vojvodina je trenutno četvrta na tabeli sa 46 bodova i ima bod manje od trećeplasiranog Radničkog koji danas dočekuje Partizan, ali i svega bod više od Jagodine koja gostuje budućem drugoligašu Metalcu i Slobode koja će ugostiti Hajduk. Podsetimo, ako Zvezda u finalu kupa pobedi Čačane, u kvalifikacije za Ligu Evrope vode treće i četvrto mesto u Superligi.

Subotnja utakmica u Čačku između Borca i Vojvodine počinje u 17 sati. (Vladimir Radulović)

  • Novi Sad

    11.05.2012 12:20
    Grobari PK
    Na pobedu? Hahahaha :). Nek je sa srećom.
  • PAOLO

    11.05.2012 12:04
    !
    Nepred, mladici!!!

    Danas je tacno godinu dana od kako su nam hulje ukrale Kup...
    Never forget, never forgive!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport