Jugović večeras u polufinalu Kupa

U subotu i nedelju u Boru se igra završni turnir Kupa Srbije za rukometaše.

U subotu i nedelju u Boru se igra završni turnir Kupa Srbije za rukometaše.

U polufinalnim mečevima sastaju se Partizan - Kolubara (18:00) i Spartak - Jugović (20.00). Finale je na programu u nedelju u 18 časova.

Partizan je, prema poziciji na prvenstvenoj tabeli, favorit za osvajanje trofeja. Prva prepreka "crno-belima" biće ekipa Kolubare. Lazarevčani su do polufinala stigli eliminisavši Vojvodinu i Metaloplastiku.

U drugom polufinalu igraju Jugović i Spartak. Kaćani su superligaši, ali je ekipa iz Subotice ove sezone blistala u Kupu. Jugović nikada nije osvajao Kup, a sada je, bar na papiru, favorit u polufinalu. "Izvukli smo naizgled najlakšeg rivala ali ne zanosimo se da ćemo prošetati i lako doći do finala", rekao je kapiten Kaćana Jovan Kukobat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport