Vojvodina pobedom nad Borcem do trećeg mesta

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju u čačku ekipu Borca sa 2:0 u pretposlednjem kolu fudbalskog prvenstva Srbije.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju u čačku ekipu Borca sa 2:0 u pretposlednjem kolu fudbalskog prvenstva Srbije.

Na gotovo praznom stadionu kraj Morave, Novosađani su poveli u 38. minutu. Abubakar je prošao dvojicu igrača Borca i odlično proigrao Stevanovića, koji je rutinski rešio situaciju "jedan na jedan" sa golmanom. U 63. minutu, gosti su duplirali vođstvo. Škuletić je sjajno uposlio Stevanovića, a ovaj nesebično proigrao Bojovića, kome nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

Novosađani su mogli da zabeleže i ubedljiviju pobedu, ali je ostalo 0:2, pa je Vojvodina ponovo zauzela treće mesto na tabeli.

Ostali rezultati:

Radnički - Partizan 0:1
Sloboda - Hajduk 4:1
Novi Pazar - OFK Beograd 2:1
Smederevo - Javor 0:1
Metalac - Jagodina 0:1
BSK - Spartak 2:0
Crvena zvezda - Rad 3:1.

Vojvodina sada na trećem mestu ima 49 bodova, na bod zaostatka su Sloboda i Jagodina, a dva boda zaostaje Radnički.

U poslednjem kolu Crvena zvezda gostuje u Novom Sadu i u slučaju da Novosađani ne osvoje sva tri boda mogli bi da ostanu bez kvalifikacija za Ligu Evrope.

  • paolo

    12.05.2012 20:37
    Lepo...
    Sledeci je crveni db blizanac...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport