Novosadske Vojvode igraju za plej-of

Nakon pobede novosadskih Vojvoda nad ekipom Vitezova u Kleku, američki fudbal se ponovo vraća u grad, gde će Djuksi biti domaćini kraljevačkim Krunama.

Nakon pobede novosadskih Vojvoda nad ekipom Vitezova u Kleku, američki fudbal se ponovo vraća u grad, gde će Djuksi biti domaćini kraljevačkim Krunama.

Obe ekipe trenutno imaju isti broj pobeda - Vojvode su trenutno na trećem mestu na tabeli, a Krune na četvrtom. Ovaj duel predstavlja derbi kola, jer pobednik osigurava mesto u plej-ofu, a free-safety Djuksa, Kristijan Kadvanj, kaže za 021 da je duel sa Kraljevčanima najbitnija utakmica sezone za Vojvode.

"Ova utakmica je definitivno najbitnija od svih koje smo igrali do sad, jer nam ulazak u plej-of zavisi od nje. Svi to znamo i u klubu vlada velika glad za pobedom što naravno neće biti lako. Kraljevo je jaka ekipa i očekujemo veoma neizvesnu utakmicu", kaže Kadvanj.

Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 15h na stadionu Kabela.

  • Novosađanin

    15.05.2012 17:04
    Idemo u plejof!!!!
    Ajmo Vojvode, dobijamo ih sa 4 tačdauna razlike !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport