KK Vojvodina: Pobeda protiv Vizure za mirnu završnicu

Košarkaši Vojvodine u sredu u 12. kolu Superlige dočekuju Mega Vizuru.

Košarkaši Vojvodine u sredu u 12. kolu Superlige dočekuju Mega Vizuru.

Uprkos iznenađujućem porazu u prošlom kolu od BKK Radničkog, Novosađani su zadržali realne šanse da se plasiraju u polufinale plej ofa. Pobeda u ovom duelu praktično bi im omogućila prolaz među četiri najbolja tima, s obzirom da je njihov najveći rival za plej of, FMP Radnički koji ima pobedu manje danas poražen na gostovanju u Kragujevcu.

- Utakmica je za nas jako bitna i nadam se da nećemo propustiti šansu koja nam se ukazala - rekao je trener Siniša Matić.

Dve ekipe su ove sezone odigrale tri međusobna susreta i u sva tri su trijumfovali crveno-beli. Utakmica u maloj sali Spensa igra se od 20h.

Vojvodinu potom već u petak u Beogradu očekuje duel sa Partizanom u pretposlednjem kolu regularnog dela. U poslednjem kolu u Novom Sadu 23. maja gostuje FMP Radnički.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport