Vojvodina ubedljiva protiv Radničkog

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su savladali Radnički FMP rezultatom 91:71 (28:27, 22:7, 21:11, 20:26) u direktnom okršaju za četvrto mesto i polufinale plej ofa.
Košarkaši Vojvodine ubedljivo su savladali Radnički FMP rezultatom 91:71 (28:27, 22:7, 21:11, 20:26) u direktnom okršaju za četvrto mesto i polufinale plej ofa.

Ovom pobedom Novosađani su zakazali najmanje dva duela protiv Partizana u plej ofu, koji počinje u nedelju.

Tim Siniše Matića odigrao je sjajnu drugu četvrtinu u kojoj je odličnom odbranom i prepoznatljivom igrom napravio dvocifrenu razliku. Na početku poslednjeg perioda bilo je čak plus 26 za domaće, što je bilo nedostižno za tim Miloša Pejića.

Najefikasniji kod pobednika bio je Dragan Zeković sa 19 poena, po 15 su dali Strahinja Milošević (11 sk) i Vladimir Ivelja, dok je 11 ubacio kapiten Radovan Marković.

U gostujućem timu najbolji igrač Miloš Dimić ubacio je 15 poena, koliko i Milovanović, a Đokić je meč završio sa 14 koševa.

U polufinalu plejofa Superlige sastaće se Partizan mt:s – Vojvodina Srbijagas i Radnički KG – Crvena zvezda DIVA.

Polufinale se igra na dve pobede po sistemu 1-1-1, a prvi mečevi na programu su u nedelju. Prednost domaćeg terena imaju Partizan i Radnički.

Termini drugih i eventualno trećih utakmica su 29. maj i 1. jun.

Prvi mečevi finala koje se igra na tri pobede na programu je 5. juna.

  • !!!!!

    24.05.2012 06:27
    moram da priznam da je
    katastrofalno sudjenje za jednog evroligskog sudiju !?
    Necu ga imenovati !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport