Jovanović: Vojvodina nezgodan rival

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da Vojvodina neće biti nimalo lak protivnik u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.
Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da Vojvodina neće biti nimalo lak protivnik u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

"Vojvodina je obezbedila četvrto mesto, koje su pritajno želeli i koje može da im donese i izlaz na regionalno takmičenje, kao i plej-of nacionalnog prvenstva. Sada su potpuno rasterećeni. Pokriveni su na svih pet pozicija i sigurno je da će biti nezgodan rival", rekao je Jovanović.

Polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice, a crno-beli su kao lider ligaškog dela takmičenja obezbedili prvenstvo domaćeg terena.

"Ove sezone igrali smo dva puta sa Vojvodinom. Savladali smo ih pre nekoliko dana ubedljivo u Pioniru, što i nije pravi odraz snaga, ako uzmemo u obzir da smo od istog rivala izgubili u Novom Sadu. Oni imaju kvalitetan sastav što su pokazali partijama u KLS, gde su kao lider izborili plasman u Superligu Srbije", naveo je Jovanović.

Prvi polufinalni meč Partizan - Vojvodina igra se danas od 19 časova u hali Pionir.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport