Omladinci Vojvodine šampioni Srbije

Omladinci FK Vojvodina još ranije su sebi obezbedili titulu šampiona Srbije, a pehar za ovaj istorijski uspeh uručen im je u nedelju, na utakmici 29. kola protiv Crvene zvezde.
Omladinci FK Vojvodina još ranije su sebi obezbedili titulu šampiona Srbije, a pehar za ovaj istorijski uspeh uručen im je u nedelju, na utakmici 29. kola protiv Crvene zvezde.

Iako su domaćini poraženi rezultatom 1:2, to nije pokvarilo njihovo slavlje, kao ni preko 700 gledalaca na tribinama u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Golove za Beograđane postigli su Savićević u 15. i Mitrović u 19, dok je jedini strelac za Novosađane bio Šaleta Kordić u 27. minutu.

Utakmica je bila uzbudljiva i neizvesna, a domaći su posebno u finišu propustili prilike da dođu do izjednačenja.

  • Andrija Šrek

    29.05.2012 10:30
    ...
    E, sad još "samo" da ostanu...
  • Seka

    28.05.2012 23:05
    A gde je Bata ?
    Vidim da Bata nije na ovoj fotografiji ? Oh da,on je imao poseban performans slikanja sa dresom.Deci svaka cast,ali njega sto dalje od kluba.On je najveca sramota u istoriji Vojvodine.
  • FKV Podbara

    28.05.2012 12:29
    Sve čestitke omladincima na osvojenoj tituli šampiona. Šteta što i juče nisu zabeležili pobedu, ali bilo je lepo gledati fudbal koji je atraktivniji nego utakmice prvog tima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport