Abu ponovo izabran za Vošinog igrača sezone

Kamerunac Abubakar Oumaru izabran je za najboljeg igrača Vojvodine ove sezone, po izboru posetilaca sajta "fkvojvodina.com".

Kamerunac Abubakar Oumaru izabran je za najboljeg igrača Vojvodine ove sezone, po izboru posetilaca sajta "fkvojvodina.com".

Abubakar je najbolji strelac Vojvodine ove sezone, a u svim takmičenjima na kojima je nastupio, postigao je ukupno 11 golova. Na osnovu glasanja koje se vršilo nakon svakog kola i kasnijeg preračunavanja tih glasova u bodove, popularni napadač je sa 37 bodova odneo ubedljivu pobedu nad svojim saigračima.

Drugo mesto zauzeo je Giorgi Merebašvili, i pored činjenice da je Gruzijac odigrao samo prvi deo sezone, dok se na trećem mestu, iznenađujuće, našao golman Nemanja Supić. Iako je u klub stigoao tek ove zime, Stefen Apija je zauzeo četvrto mesto sa 18 osvojenih bodova.

Na pomenutom sajtu, izbor za najboljeg fudbalera Novosađana u sezoni traje već osam godina, a Abubakar je prvi koji je uspeo da dva puta zaredom osvoji ovo priznanje, s obzirom na to da su ga simpatizeri Vojvodine i prošle sezone proglasili za najboljeg.

  • ALUMNI

    08.06.2012 13:24
    GRESKA... :)
    Mislio sam na onog nesretnog Supu...... O Merebi naravno sve najbolje.......
  • Slaninar Zapad

    08.06.2012 11:18
    @Alumni
    Taj "budalaš" kako si ga ti nazvao je 1345 puta bolji igrač i čovek od onog izvikanog Moreire.
    Dok je on bio tu, još nam je igra i ličila na nešto, nakon njegovog odlaska se tek videlo koliko nam je ekipa nekreativna.

    Zasluženo i Abu i Mereba na prva dva mesta.
  • ALUMNI

    08.06.2012 10:03
    Abu je daleko najbolji
    a nije mi jasno šta onaj budalaš radi na drugom mestu.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport