Na "Karađorđe" samo preko bar koda

Počevši od utakmice protiv litvanske Suduve, fudbalski klub Vojvodina u saradnji sa kompanijom "Ticket line" uvodi modernizovan način ulaska gledalaca na stadion "Karađorđe".
Počevši od utakmice protiv litvanske Suduve, fudbalski klub Vojvodina u saradnji sa kompanijom "Ticket line" uvodi modernizovan način ulaska gledalaca na stadion "Karađorđe".

Svaka ulaznica biće obeležena elektronskim bar kodom koji će prilikom ulaska na tribine biti očitan i evidentiran. Gledaoci će isključivo na taj način moći da uđu na stadion.

Novosadski superligaš je stoga napomenuo da za meč sa Sudovom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope neće važiti sezonske, počasne niti bilo koje vrste ulaznica, osim ulaznica sa bar kodom.

Kapije stadiona "Karađorđe" će na dan utakmice biti otvorene od 18 časova i 30 minuta, meč počinje tri sata kasnije, a karte koštaju 50 dinara za severnu tribinu, 70 za istočnu a 100 za zapadnu.

  • Tony

    17.07.2012 20:49
    @Gillan
    @Gillan,

    FK Vojvodina je osnovana 1914, a stadion "Karađorđe" je sagrađen 1924. godine i od početka se zvao "Karađorđe". A to koji su po tebi stadion Novosađani još 1911. zvali "stadion Vojvodine" - to ni ti sam nemaš pojma. Kad se već busaš u grudi da si neki veliki Vojvođanin i Novosađanin, bar nauči najosnovniju istoriju svog grada.
  • Ćevara

    17.07.2012 18:43
    Vojvodina - Srbija
    Vojvodina - Srbija..ok, u Srbiji smo valda?
    Al nemoj mene iz Nova Sada da zoveš Srbijanac molim te! Ja sam Vojvodjan + Srbin, al SREMAC! A to je malko veće od onih musavih užno od BG pašaluka.
  • marex

    17.07.2012 18:01
    Ne lupajte
    Stadion nikad nije nosio naziv "Vojvodina".Zvao se gradski stadion dok nisu vratili staro ime stadiona a to je "Karadjordje".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport