U Vojvodinu stigli Grin, Žakula i Jokić

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je danas pojačanja - Holanđanina Seržinja Grina, zatim golmana Srđana Žakulu i štopera Đorđa Jokića.

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je danas pojačanja - Holanđanina Seržinja Grina, zatim golmana Srđana Žakulu i štopera Đorđa Jokića.

"Završili smo 90 odsto posla u ovom prelaznom roku i siguran sam da ćemo uz pomoć novih momaka ostvariti bolji rezultat nego u prethodnoj sezoni", rekao je sportski direktor Miodrag Pantelić. On je dodao da je u planu još dovođenje jednog levog krila, što bi, kako je kazao, trebalo da "bude završeno u narednih nekoliko dana".

Holanđanin Seržinjo Grin igra na sredini terena, karijeru je počeo u Ajaksu, gde je prošao sve mlađe kategorije, a nastupao je u Viteseu, Harlemu, Fejnordu, a pre dolaska u Vojvodinu i za Levski iz Sofije. Po rečima Pantelića, od njega se očekuje da bude nosilac igre i zamena za Stefana Apiju, koji se definitivno neće vraćati u Vojvodinu. Holanđanin zbog suspenzije, odnosno crvenog kartona koji je dobio dok je bio član Levskog, nema pravo nastupa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem Vojvodina u četvrtak u prvoj utakmici dočekuje litvanskog predstavnika ekipu Suduve.

Srđan Žakula je, po rečima sportskog direktora Vojvodine, kvalitetan golman doveden da bi bio konkurencija prvom čuvaru mreže Nemanji Supiću. Što se Đorđa Jokića tiče, radi se o iskusnom štoperu, nekadašnjem reprezentativcu, koji je igrao za OFK Beograd, kao za ruske prvoligaše Torpedo i Tomsk. Osim Grina, Žakule i Jokića, koji su potpisali dvogodišnje ugovore, članovi Vojvodine u ovom prelaznom roku postali su i povratnik Igor Đurić i član mlade reprezentacije Srbije Miloš Deletić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport