Vojvodina večeras bije bitku za Evropu

Fudbaleri Vojvodine danas u Marijampolju igraju revanš susret 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanske Suduve.

Fudbaleri Vojvodine danas u Marijampolju igraju revanš susret 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanske Suduve.

U prvom meču odigranom prošle sedmice na Karađorđu bilo je 1:1, pa Novosađani sada moraju da postignu minimum jedan gol kako bi imali šanse za prolaz dalje. Trener Zlatomir Zagorčić smatra da je njegov tim bolji što je, kako kaže, i pokazao u prvom meču i najavljuje da će crveno-beli u Litvaniji ići na pobedu.

- Naravno, uvek treba biti obazriv da nešto ne krene nizbrdo. Međutim, ubeđen sam da su igrači svesni svojih kvaliteta i bez kalkulacija idemo na pobedu - kaže Zagorčić u izjavi za Radio 021. Smatra i da drugo poluvreme meča u Novom Sadu može biti recept za igru protiv Suduve u revanšu.

Zagorčić nije hteo da otkrije sastav koji će istrčati na teren u Marijanpolju, ali je za 021 rekao da će u startnoj postavi sigurno biti jedna do dve promene.

Susret između Suduve i Vojvodine igra se s početkom u 18.30h i biće direktno prenošen na Radio Novom Sadu, a moguće i na RTV. Novosađani će na ovom gostovanju imati i podršku 60-ak navijača koji su sa njima otputovali čarter letom u ovu baltičku zemlju.

Podsetimo, bolji iz ovog dvomeča će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv bečkog Rapida. (S.K.)

  • 26.07.2012 13:09
    Mali Panta
    Bato odlazi!
  • Cabra

    26.07.2012 08:17
    Bato odlazi!
  • lala

    24.07.2012 21:42
    ekskurzija
    na zalost sa ovakvom igrom i ovim predsednikom vosa samo ide na jednu kratku ekskurziju u pratnji sacice navijaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport