Vojvodina lako savladala Mogren

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Mogrena rezultatom 3:0, u prijateljskom meču odigranom pred oko 150 gledalaca u Veterniku.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Mogrena rezultatom 3:0, u prijateljskom meču odigranom pred oko 150 gledalaca u Veterniku.

Strelci za Novosađane bili su Bilbija u 16. i 32. (p) i Glumčević u 61. minutu.

Domaćini su mogli da povedu već u trećem minutu, kada je Deletić sjajno prošao dvojicu igrača na levoj strani i uposlio Bojovića, a ovaj sa sedam-osam metara silovito šutirao, ali je golman gostiju na samoj gol liniji zaustavio njegov udarac.

Međutim, aplauz prisutne publike u 16. minutu izmamio je kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija (22), fantastičnim pogotkom u rašlje sa oko 22-23 metra.

Iako se radilo o prijateljskom meču, to se nije moglo naslutiti na osnovu borbe viđene na terenu, pogotovo kod fudbalera Vojvodine, koji su veoma ozbiljno shvatili ovaj meč i u svaki duel ulazili nimalo se ne štedeći. Novosađani su češće držali loptu na polovini rivala i većim delom susreta bili su dominantnija ekipa na terenu.

Na 2:0 za crveno-bele, povisio je Bilbija svojim drugim pogotkom.

Vojvodina je povela sa 3:0 u 61. minutu i to posle kornera. Karan je bio najviši u skoku i uputio udarac glavom, golman je samo odbio loptu, ali je odbitak u mrežu sproveo mladi štoper Glumčević i tako postavio konačan rezultat meča.

Fudbaleri Vojvodine će u četvrtak na svom stadionu "Karađorđe" dočekati bečki Rapid u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

  • Firma Sabac

    29.07.2012 12:33
    Mora u prvu postavu
    Bilbija je IGRACINA,greh je drzati takvog momka na klupi.U prvih 11 protiv Beclija OBAVEZNO!!!
  • Cabra

    29.07.2012 12:22
    Svaka cast, Bato odlazi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport