U Vojvodini očekuju težak meč sa Rapidom

Fudbaleri Vojvodine danas igraju protiv bečkog Rapida prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Vojvodine danas igraju protiv bečkog Rapida prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Zlatomir Zagorčić kaže da njegov tim neće odustati od napadačke igre, ali uz dozu opreza jer svaka pobeda pa i nerešen rezultat bez golova, daje "crveno-belima" realne šanse da se nakon revanša nađu u narednom krugu takmičenja.

- Borićemo se maksimalno, biće teško, ali se nadamo pobedi kako bi bili rasterećeni pred revanš - kazao je Marko Poletanović. Njegov saigrač Miroslav Stevanović takođe očekuje težak meč pa zato poziva publiku da sutra dođe u što većem broju na "Karađorđe".

Zbog crvenog kartona u timu neće biti Branislava Trajkovića kojeg će najverovatnije zameniti Đorđe Jokić. U sastavu neće biti ni Vuka Mitoševića koji je bolestan. Zagorčić kaže da ima još dve nedoumice oko sastava tima i da će ga otkriti tek pred sam meč.

Utakmica počinje u 21h, a cene karata su 500 dinara zapad, 400 istok i 200 dinara sever. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona od 11h do početka susreta.

  • Štoper

    02.08.2012 08:46
    Ko će biti novi igrač zadužen za specijalne zadatke?
  • ALUMNI

    02.08.2012 08:04
    kladioničari
    mr. u p.m. i to što bi i rođenu majku prodali za dobru kombinaciju na tiketu to je Vaš problem, identifikujte se s kim hoćete i pljujte koga hoćete, danas igra Voša i to je jedino bitno............ :)
  • slanina i luk

    02.08.2012 07:55
    Istina
    Bice jos jedno razocarenje...nazalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport