Vojvodina bolja od Rapida

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu bečki Rapid sa 2:1 (0:0) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu bečki Rapid sa 2:1 (0:0) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Vojvodina je povela golom Abubakara Oumarua u 75. minutu, a do 2:0 stigla golom rezerviste Bojovića. Bečlije su u 97. minutu postigle gol za konačnih 2:1.

Vojvodina je do zasluženog vođstva došla u 75. minutu. Stevanović je proigrao Oumarua koji je preciznim i snažnim udarcem loptu poslao u donji levi ugao gola Rapida. Kameruncu je to bio treći gol u Evropi ove godine.

U 81. minutu dosuđen je penal za Rapid posle faula Đurića, ali je Hofman pogodio stativu.

Drugi gol Vojvodina je postigla kada je austrijski golman nepažljivo bacio loptu ispred sebe u nameri da je uputi u polje, ali je njegovu nesmotrenost iskoristio Bojović i ubacio loptu u prazan gol u 93. minutu. Ipak, Rapid je postigao važan gol u 97. minutu pošto je posle centaršuta Alara lopta pogodila Vulićevića i prevarila Supića za konačnih 2:1. Sudija je meč produžio za dva minuta, ali se igralo još sedam.

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Beču.

  • 21114

    03.08.2012 22:08
    Bravo Vošo. Dugo nisam gledao voljeni klub da je odigrao sa toliko m**a jednu utakmicu. Biće ovo dobar Beč predosećam.
  • Detelinarac

    03.08.2012 17:28
    Dobra ideja
    Predlažem da se za društvo sa severa osnuje FK Serbistan,pa nek im je počasni predsednik i Ratko Mladić-Hagić,nećemo se sekirati :)

  • Bila jednom jedna Vojvodina

    03.08.2012 16:32
    @Neki Loši Klinci
    Znaš kako je,kad te ovi iz Cigolenda nazivaju pola Mađar-pola ustaša,onda moraš da im dokažeš da si veći Srbin od njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport