Rapid odobrio samo 500 ulaznica za revanš u Beču

Uprava FK Vojvodine želela je da u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope organizovano povede 1.500 svojih pristalica, ali će u autobusima biti mesta samo za 500 "firmaša".
Uprava FK Vojvodine želela je da u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope organizovano povede 1.500 svojih pristalica, ali će u autobusima biti mesta samo za 500 "firmaša".

Posle 2:1 u Novom Sadu, procenjeno je da Voša ima takoreći istorijsku priliku da ostavi trag na evrosceni i klub je zato poručio "svim zainteresovanim simpatizerima, prijateljima kluba i građanima... da im je FK Vojvodina obezbedio autobuski prevoz na ovaj spektakl".

Međutim, u subotu uveče se ispostavilo da se uprava "zaletela" i da interesovanje daleko prevazilazi broj ulaznica koji je odobrio Rapid.

"Rapid nije u mogućnosti da nam obezbedi više od 500 karata, koje su od ranije plaćene za navijačku grupu Firma. Njihov konačan odgovor i nedavanje bilo kakve garancije da možemo dobiti traženi broj od 1.500 karata, sprečava nas da kao ozbiljan klub uđemo u rizik organizovanja odlaska većeg broja navijača u Beč", glasi izvinjenje objavljeno na zvaničnom sajtu kluba.

Navijači Rapida su za utakmicu na stadionu Karađorđe takođe dobili 500 ulaznica, pa je austrijski klub doneo odluku na bazi reciprociteta.

  • Kosta

    05.08.2012 14:24
    Još jedna niskoleteća laž koja je plasirana iz marketinga FK Vojvodina, mada nije ni čudo kada ga vode ex taksista i ex atletičar. Računica ide ovako-
    http://www.uefa.com/newsfiles/551778.pdf, sve lepo piše.

    Domaći klub je u obavezi da izda gostimane manje od 5 posto kapaciteta što mu dođe 870 karata. Ali ako na gostovanje krene preko 500 navijača, klub je u obavezi da angažuje odredjeni broj redara i prevodilaca koji treba da idu sa navijačima. To se već Bati od Vošinih para ne daje. Namera ovi spekulacija je sledeća- prvo da se oblati novo vodjstvo Firme jer cemo se svi pitati gde idu te pare, da se na put povedu i tako nagrade ljudi koji su poslusnici BB.-a i da se jos malo čapi iz vec prazne kase FK Vojvodina!

    Zavadi pa vladaj,fenomenalna izreka starih Rimljana.

    ps.s Odlazak na utakmice trebao bi da predstavlja lično zadovoljstvo pojedinca a ne stvar na osnovu koje se stiču privilegije. Nema ništa bolesnije od toga da klub plaća karte i put navijačima jer time se klub siromaši a to prvenstveno nije cilj najvernijim navijačima? U ovoj drzav ije sve postavljeno naopako.
  • iso

    05.08.2012 14:03
    @ Anonimus
    zato sto je nas kapacitet stadiona 12000 a 5 posto od toga je 600 karata, koliko ja znam po pravilu uefe smo obavezni 5% da im damo, kao i oni nama a posto njihov ima 18000 sedista sto znaci da oni moraju da nam daju 900 karata... e sada ne znam da li je pravilo uefe da se da 10% ili 5%...
  • 05.08.2012 09:56
    zasto smi im mi dali samo 500,kad je jos 1000 mohlo da stane na istok u kavez?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport