U Vojvodini optimisti pred revanš u Beču

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju austrijskom Rapidu u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju austrijskom Rapidu u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon prošlonedeljne pobede u Novom Sadu rezultatom 2:1, trener Zlatomir Zagorčić očekuje prolaz u plej of i kaže da su svi igrači spremni i u kombinaciji za tim.

- Biće nekih promena, pre svega, svoje mesto zauzeće Branislav Trajković. Ostalo će biti poznato pred sam susret - kaže strateg crveno-belih.

Zagorčić naglašava da ekipa mora biti maksimalno koncentrisana i disciplinovana u revanšu kako im se ne bi dogodila situacija iz Novog Sada kada su primili gol u poslednjim sekundama. - Svesni smo našeg, ali i kvaliteta protivnika, a u prvoj utakmici smo videli da možemo da se nosimo sa ekipom koja igra ozbiljan fudbal. Imamo model i način na koji možemo da ostvarimo naše ciljeve - ubeđen je trener Vojvodine.

Utakmica u Beču počinje u 21.05h.

  • ALUMNI

    08.08.2012 06:51
    SVI U BEČ
    pa eto toliko......... :)
  • Ejj

    08.08.2012 06:22
    JKP-firma bata- trans
    Mogu li ja sa vama do Parndorfa ????
    smeknuo sam neke tike povoljno !
  • Lepi Jovica

    08.08.2012 05:09
    Momci iz glavnog grada Vojvodine idu da ocitaju lekciju timu iz bivseg nam glavnog grada. Becke dame cuvajte se.... i naravno, Bato odlazi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport