Vojvodina izgubila bitku protiv Rapida u poslednjim minutima

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da izbore plasman u plej of Lige Evrope pošto su u revanšu 3. kola kvalifikacija izgubili večeras u Beču od Rapida sa 2:0.

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da izbore plasman u plej of Lige Evrope pošto su u revanšu 3. kola kvalifikacija izgubili večeras u Beču od Rapida sa 2:0.

Podsetimo u Novom Sadu je bilo 2:1 za crveno-bele.

Vojvodina je uspevala da odoli pritiscima Rapida do pred sam kraj. Međutim, Pavlović u 83. minutu dobija direktan crveni karton, a potom u 90. minutu sudija svira nepostojeći penal za domaći tim koji Alar pretvara u vođstvo. U sudijskoj nadoknadi Bečlije postižu i drugi gol, u 97. minutu strelac je bio Bojd.

Domaći tim je tokom čitavog susreta imao inicijativu, nekoliko odličnih prilika u drugom poluvremenu, ali je golman Supić bio "na visini zadatka". Najbolu je imao Haikinen 15-ak minuta pre kraja kada je glavom pogodio prečku. I gosti su imali nekoliko dobrih akcija i prilika, ali su udarci uglavnom završavali pored gola.

Novosađane je inače u prestonici Austrije bodrilo više stotina navijača.

Podsetimo, drugi srpski predstavnik u ovom takmičenju, Crvena zvezda, prošla je danas u plej of pošto je u Nikoziji savladala kiparsku Omoniju boljim izvođenjem penala.

  • Ćevara

    10.08.2012 14:45
    Moj rezime...
    Mislim da nam je fidbalska evropa jasno stavila do znanja da nas ne želi na svojim prostorima! Njihov cinizam ide do te mere da javno i pred očima sveta nameste utakmicu i izbace Naš klub samo da bi nam pokazali da ih uopšte nije briga za naše mišljenje.
    Evropa je davno izgubila moral (po ugledu na svoju katoličku crkvu), po svim pitanjima pa evo i u sportskom svetu!
    Mislim da ne treba puno kukati za ovakvom evropom! Neko kaže da je Voša igrala kukavički.. Voša je igrala momački! Protiv evropskog šljama jedino se može ovako igrati, da su igrali otvorenije i napadali svaku šansu bi im prekidali ili zbog ofsajda ili zbog faula u napadu. žao mi je što ima puno zlonamernih komentara ali "ker laje, vetar nosi".
    Vojvodina ! Jedna jedina, pola bela pola crvena!
  • NSboy

    10.08.2012 11:56
    odgovor
    Jedini problem je što je tebi teško da priznaš da je bio penal. Čuj nije ga udario?! Pogledaj ponovo,jasno se vidi u skoku da ga je odvalio levom rukom, nije bio samo "kontakt". A u lastišu sam najbolji u kraju,pa se ti sad sekiraj...
  • @Bećar

    10.08.2012 11:11
    Zasto ljubitelji beogradskih blizanaca komentarisu desavanje sa Voshine utakmice? U vash pasaluk pa uzivajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport