Mrđa: Vojvodina gubi jer vara bivše igrače

Nekadašnji kapiten FK Vojvodine, Dragan Mrđa, kaže da su stvari koje se dešavaju Vojvodini loša karma jer vara bivše igrače.
Nekadašnji kapiten FK Vojvodine, Dragan Mrđa, kaže da su stvari koje se dešavaju Vojvodini loša karma jer vara bivše igrače.

Mrđa tvrdi da je spreman da pravdu potraži u Strazburu. On kaže da "neko to gore vidi sve". "Penal u 90. minutu. To im se događa jer varaju nas bivše igrače. Dužni su mi novac od transfera i goniću ih sudski do Siona", ogorčen je Mrđa.

Prema njegovom tvrđenju, sa klubom se dogovorio da četvrtina transfera u Sion pripadne njemu. "Potpisao sam neki papir, poturili su mi. Izbegavaju da me isplate, tužio sam ih i dobio spor. Ali na apelaciji je presuda poništena, pa je sada isti sudija koji je prvo doneo odluku u moju korist, odlučio da mi ne duguju ništa. Ali, nije kraj, goniću ih do Strazbura, novac im neću oprostiti", kategoričan je ovaj napadač.

"Meni je žao igrača i trenera Zagorčića, ali Vojvodini se vraća kako radi. Nisu samo mene prevarili, zbog toga im se vraća i Borac u kupu i Rapid u LE. Jer, Bog sve vidi", zaključio je Mrđa, a videćemo šta na ovu temu ima da kaže sam klub.

  • Novi Sad

    13.08.2012 08:59
    Grobari PK
    Od Dragana Mrđe,nema ništa grđe.
  • Mica

    13.08.2012 07:16
    Tipicna glupost neobrazovanog pajvana
    Sta rece: Potpisao sam neki papir, poturili su mi. Sto ne ides u skolu? Ili mozda i ides, ali koju?
  • Zabac

    13.08.2012 05:44
    Iz Bolnice
    BB da je duzan? Hahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport