Rabrenović: "Mrđa je nevaspitan i bezobrazan"

Optužbe koje je bivši kapiten Vojvodine Dragan Mrđa izneo na račun novosadske ekipe stvar su njegovog kućnog vaspitanja, kaže za Radio 021 generalni direktor "crveno-belih" Radisav Rabrenović.
Optužbe koje je bivši kapiten Vojvodine Dragan Mrđa izneo na račun novosadske ekipe stvar su njegovog kućnog vaspitanja, kaže za Radio 021 generalni direktor "crveno-belih" Radisav Rabrenović.

On navodi da je nepristojno da bivši igrač, koji je bio veoma cenjen u klubu, na ovaj način iznosi "neistine i prljavštine" o Vojvodini.

"Šta on to priča, zašto vređa Vojvodinu, to mi stvarno nije jasno. Mi smo raskinuli ugovor, a njegove optužbe su posledica činjenice da je on nevaspitan i bezobrazan, što je osobina koja će ga pratiti kroz ceo život i praviti mu probleme", besan je generalni direktor Voše.

Rabrenović navodi da je Mrđa svojevoljno i u prisustvu svojih advokata potpisao dokument o sporazumnom raskidu ugovora, za koji sada tvrdi da mu je poturen. Prema njegovim rečima, Vojvodina bivšem kapitenu ne duguje ni dinar od procenta njegovog tranfera u švajcarski Sion, i navodi da su tu činjenicu već potvrdili Fudbalski savez Srbije i nadležni sud kome se Mrđa žalio.

"Dragan Mrđa je potpisao sporazumni raskid ugovora sa Vojvodinom u prisustvu svoja dva advokata, u kom precizno piše da mu klub nakon toga ne duguje ništa. Taj dokument je overen u svim nadležnim fudbalskim institucijama, a nakon toga, on počinje da traži neki novac za koji smatra da mu sleduje", tvrdi Rabrenović za 021.

Na Mrđine tvrdnje da on nije jedini igrač Vojvodine koga je novosadski klub prevario za pare, Rabrenović poziva povremenog reprezentativca Srbije da javno kaže prema kome to Vojvodina nije bila korektna. Generalni direktor "crveno-belih" dodaje i da su Mrđi uredno isplaćene sve zarade, koje, kako kaže, nisu bile male.

"Pozivamo ga da otvoreno, preko vašeg radija, kaže koje smo mi to igrače prevarili. U ovom trenutku moram da napomenem da je Mrđa u Vojvodini igrao za ozbiljan novac, koji mu je svakog meseca bio redovno isplaćivan, pa čak ni sa te strane ne postoji problem", navodi on.

Podsetimo, Dragan Mrđa je sarkastično prokometarisao kontroverzno ispadanje Vojvodine iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Napadač je izjavio kako novosadski klub prati loša karma jer se nekorektno odnose prema igračima, i dodao kako će pravdu potražiti pred sudom u Strazburu. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • Janika

    13.08.2012 23:02
    Neka kaže Rabrenović koliki mu je procenat od svakog prodatog igrača jer se oni tale i dele pare ...
  • Podbarac

    13.08.2012 23:01
    Dok su nam u fudbalnu ovakvi kao što su Rabrenović i Bata nema boljitka, svakog dana propadamo..vreme je za Fudbalsku Sablju...
  • lala

    13.08.2012 19:25
    gde ima dima ima i vatre
    jedna stara izreka kaze "ko placa ima pravo da se ljuti"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport