UEFA razmatra žalbu Vojvodine

FS Srbije saopštio je da je UEFA uzela u razmatranje protest i žalbu Vojvodine zbog suđenja na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za LE protiv Rapida u Beču.
FS Srbije saopštio je da je UEFA uzela u razmatranje protest i žalbu Vojvodine zbog suđenja na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za LE protiv Rapida u Beču.

FSS je u utorak uputio protest UEFA, a slučaj je prosleđen Disciplinskom inspektoru na razmatranje.

"U pismu FSS postoje konkretno navedeni elementi koji mogu da upute na kršenje pravilnika UEFA", kaže se u dopisu člana Pravnog odeljenja UEFA Verona Mosengo-Omba.

Mosengo-Omba dodaje da će svi navodi biti detaljno ispitani, a da je kompletan slučaj odmah prosleđen Disciplinskom inspektoru UEFA na razmatranje i odlučivanje.

Podsetimo, FK Vojvodina je 10. avgusta uložila žalbu nadležnim organima UEFA zbog propusta u suđenju na utakmici protiv Rapida. Novosađani su precizno naveli sve propuste, a apostrofirali su činjenicu da su sva tri gola na dvomeču protiv Bečlija primili u nadoknadi vremena na kraju susreta, od toga jedan, ispostaviće se odlučujući, iz penala.

Prvi meč između Vojvodine i Rapida u Novom Sadu završen je rezultatom 2:1 (0:0) u korist crveno-belih, a revanš sa 2:0 (0:0) u korist Bečlija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport