Vojvodina gostuje u Subotici

Fudbaleri Vojvodine gostuju Spartaku u Subotici u drugom kolu Superlige.

Fudbaleri Vojvodine gostuju Spartaku u Subotici u drugom kolu Superlige.

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić precrtao je sa spiska prvotimaca štopera Branislava Trajkovića i napadača Petra Škuletića, zbog "grubog kršenja klupske discipline", dok trener Subotičana Zoran Milinković neće moći da računa na desnog beka Sinišu Stevanovića i levog beka Novicu Milenovića, koji imaju problema sa povredom.

Početak susreta zakazan je za 17:30 časova. Fudbaleri Vojvodine su u premijernom kolu odigrali bez golova protiv Smedereva u Novom Sadu.

Partizan se od 20 sati sastaje sa novajlijom u Superligi, Donjim Sremom, koji će kao domaćin igrati na novosadskom "Karađorđu". Crvenu zvezdu u nedelju očekuje mali gradski derbi sa banjičkim Radom.

  • Marko FKV

    18.08.2012 09:32
    Zašto je taj "Donji Srem" morao da igra na našem stadionu, samo da nam unište teren, pošto će se sada, svake subote igrati po jedna utakmica na "Karađorđu"?

    Logičnije je i prirodnije da igraju u Inđiji, a i kapacitet onog stadiona im je više nego dovoljan.

    Nezadovoljan sam.
  • LimanacNS

    18.08.2012 09:18
    Kad?
    Kad će Bata i njegova bulumenta da odu iz kluba, pa da Voša opet bude veliki klub?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport