Vojvodina pobedila Spartak

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Subotici Spartak sa 1:0 u drugom kolu Jelen Superlige.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Subotici Spartak sa 1:0 u drugom kolu Jelen Superlige.

Vojvodina je većim delom meča imala blagu terensku inicijativu, ali je uspela da je kruniše tek u 52. minutu, kada je Moreira sjajno uposlio Stevanovića, a ovaj s lakoćom savladao Aleksića. Nova uzbuđenja su bila tek u nagoveštaju, ali ipak, pogodaka više nije bilo.

U sledećem kolu, na "Karađorđu" će gostovati ekipa borčanskog BSK-a.

Juče su se još sastali: Smederevo -Javor 0:5, BSK Borča - Sloboda 1:0, Hajduk - Radnički (N) 1:2,dok su fudbaleri Donjeg Srema  šokirali aktuelnog srpskog šampiona ekipu Partizana pošto su slavili rezultatom 2:1.

Danas igraju još Jagodina – OFK Beograd (17h) i Crvena zvezda – Rad (20:45h).

  • ss

    19.08.2012 22:21
    @Paolo Dobro ja sam mislio da si nama to govorio. Izvini :) Pa ni ja ne znam sto nasu vojovdinu svi napadaju i mrze??? zar su ti ljudi iz centralne Srbije i kosova tako bezobrazni prema nama. Strasno!
  • paolo

    19.08.2012 16:34
    @ ss
    Mislim na Trajkovica i Skuletica da su zla krv,kako ih nema sve je krenulo dobro.

    Sa Spartakom imamo zajednicke neprijatelje i dugo rivalstvo, nista vise ni manje.
  • iso

    19.08.2012 14:20
    @Ss
    Mislim da se Paolov komentar ni ujednom delu ne odnosi na spartak, odnosi se na Trajkovica i Skuletica koji su izbaceni iz prvog tima vojvodine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport