Besplatno na meč Srbija - Estonija

Ulaznice za utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Estonije na Spensu biće besplatne, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Ulaznice za utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Estonije na Spensu biće besplatne, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Ulaznice će biti deljene u petak, na dan utakmice, od 12 sati, na blagajnama Istok i Zapad na Spensu, a pojedinac će moći da preuzme najviše četiri karte.

Zbog velikog interesovanja, KSS moli gledaoce da ulaznice preuzmu što pre kako bi se izbegle veće gužve.

Utakmica se igra u petak, 24. avgusta, od 20:30 časova.

  • 24.08.2012 12:47
    tuga
    Rekli 4 karte, a davali 2! I sad će biti poluprazno, jer su neki na početku grabili po 20, a za moje društvo nije bilo karata. Karte su rasprodate za sat i po, redčina ostala bez karata, a videćete večeras.
  • 24.08.2012 12:21
    Mislim da su stavili da je cena karte 200din, da 90% ljudi ne bi doslo na utakmicu, a kamo li da ceka u redu ...
  • chele

    24.08.2012 12:19
    @NAĐA - tapkaroši na delui - bio u redu, sve bilo
    Bilo je tapkarosa i to se jos jedan hvalio kako je dosao sa detetom i zenom i uzeo 12 karata jer su tad delili jos po 4 komada, pa su posle toga delili samo po 2 ko ima licnu kartu...Da mi je samo znati koliko li je karata sklonjno negde ispod stola pa je odjednom promenjena odluka da ipak bude smao po 2 karte po osobi...A to sto upisuju broj licne karte ili maticni broj mogu da okace macku o rep jer to niko ne proverava, pa onaj ko je besposlan moze da obrne i dve ture i onda da preproda karte po 300 din (toliko je trazio taj matori po karti)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport