BSK želi da sruši tradiciju Vojvodine

Trener fudbalera BSK iz Borče Goran Milojević rekao je da njegova ekipa želi da sruši tradiciju u trećem kolu Super lige, pošto do sada protiv Vojvodine nikada nije osvojila ni bod.
Trener fudbalera BSK iz Borče Goran Milojević rekao je da njegova ekipa želi da sruši tradiciju u trećem kolu Super lige, pošto do sada protiv Vojvodine nikada nije osvojila ni bod.

"BSK nikada nije pobedio niti igrao nerešeno sa Vojvodinom, tradicija je neugodna, ali želimo da je srušimo. Imperativ nam je da ne izgubimo. Biće veoma teško pošto igramo protiv izvrsne ekipe", rekao je Milojević novinarima na stadionu u Borči. "Idemo u Novi Sad da se nadigravamo, da nametnemo naš ritam, a koliko ćemo uspeti u tome ne znam, s obzirom da je protivnik vrlo kvalitetan", dodao je on.

Milojević u Novom Sadu neće moći da računa na povređenog Aleksandra Đukića, kao i Vuka Sotirovića koji još nije dobio neophodan sertifikat za igranje u Super ligi.

Utakmica između Vojvodine i BSK-a igraće se u subotu u 19.30 na stadionu Karađorđe.

  • Ćevara

    26.08.2012 06:15
    Beogradski centralizam...
    Koliko se ja razumem u fudbal čini mi se da je cela Srbija Partizanova filijala (a Zvezdu da i ne pominjem), tj. Karadžićeva i njegovih menadžera
  • Bato B.

    24.08.2012 09:15
    Ja se pitam
    Uzeće bod(ove) samo ako ja budem tako hteo!!!
  • Novi Sad

    24.08.2012 07:26
    navija za Vojvodinu
    puni grobare!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport