Šampioni u basketu traže podršku države

Reprezentativci Srbije u košarci "tri na tri", popularnom basketu, koji su u nedelju postali prvaci sveta, izrazili su u utorak očekivanje da će ovaj novi olimpijski sport dobiti status kakav zaslužuje da ima.
Reprezentativci Srbije u košarci "tri na tri", popularnom basketu, koji su u nedelju postali prvaci sveta, izrazili su u utorak očekivanje da će ovaj novi olimpijski sport dobiti status kakav zaslužuje da ima.

U zahvalnici upućenoj ministarki sporta Alisi Marić, članovi Basket tima Srbije izrazili su očekivanje da će ministarstvo, zajedno sa nacionalnim Olimpijskim komitetom i Košarkaškim savezima Srbije i Vojvodine, obezbediti sve neophodne uslove kako bi ovaj sport dobio svoj zasluženi status u državi i dostojno predstavljao Srbiju na narednim takmičenjima i pre Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Basket tim Srbije čine Novosađani Milan Bošković, Marko Savić, Marko Ždero i Dušan Domović Bulut.

  • Basketaš

    29.08.2012 08:08
    Neka zapažanja
    "Nešto" je bolje da se ne meša u ovaj sport.
    Gde nema love nema reketiranja, nema (masovno bar) huligana, nema potplaćivanja da se uđe u tim, nema nameštanja utakmica.
  • basketaš bivši

    28.08.2012 16:35
    Momci, ma znate vi o čemu se radi
    Država je poslednja adresa na kojoj ćete dobiti pomoć. Zna se sportski tretman basketa - sportska modifikacija velikog sporta, najčešće liči na sportski otpadak, iako nosi ogromnu zabavu onima koji se tim bave, a to tek niko kod nas ne može da finansira. Održala vas i dovela do ogromnog uspeha vaša uzajamna veza i razumevanje, a državno pomaganje, birokratija koja daje"na kašičicu" ne može, REALNO SADA da bude od bilo kakve pomoći. Uvek je entuzijazam , glad za uspehom, tj. beg od loših uslova, donosio veće i značajnije rezultate.
    Družite se, borite i uživajte, ali neku pomoć nećete dobiti. Sport se vrti oko para, manjih ili većih projekata, koji treba na turnirima da donesu profit. Vaš put će u najboljem slučaju biti kao sistem takmičenja u odbojci na pesku. Neki sponzor, reklame i sl....a država? - gde si video državu na pesku(pustinji), pa da još razmišlja o pomoći drugome? Državi treba pomoć...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport