Vojvodina želi pobedu protiv lidera šamionata

U okviru četvrtog kola Super lige, fudbaleri Vojvodine se u subotu na stadionu Karađorđe sastaju s ekipom Donjeg Srema.
U okviru četvrtog kola Super lige, fudbaleri Vojvodine se u subotu na stadionu Karađorđe sastaju s ekipom Donjeg Srema.

Trener fudbalera Vojvodine, Zlatomir Zagorčić, kaže za Radio 021 da je reč o protivniku koji je veliko iznenađenje za srpski fudbal. "Moramo da probamo, koliko je to moguće, da brže realizujemo neke šanse i sebi olakšamo posao", kaže Zagorčić i dodaje da Vojvodina ide na pobedu, te da će biti minimalnih promena u sastavu tima u odnosu na prethodno kolo, ali nije otkrivao detalje.

"Sigurno da će biti nekih promena, ali ne nešto krupno. Jedan do dva igrača. Očekujemo da ko god da igra da svoj maksimum", kaže trener Novosađana.

Posle tri odigrana kola Donji Srem zauzima prvo mesto na tabeli, dok je Vojvodina drugoplasirana. Oba tima imaju po sedam bodova, odnosno po dve pobede i jedan remi, ali je Donji Srem bolje plasiran zbog bolje gol razlike.

Vojvođanski derbi između superligaša iz Pećinaca i Novog Sada zakazan je za subotu u 21 sat. Ulaznice za zapadnu tribinu su 300, a za istočnu 200 dinara.

  • vojvodjan

    31.08.2012 12:06
    mnogo jaki
    ma jak je taj donji srem,nema sta...
  • ALUMNI

    31.08.2012 11:44
    DERBI?
    lokalni derbi je Liverpool - Everton, ali ajde sad, valjda ćemo imati prilike da vidimo nešto od fudbala.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport