FK Vojvodina otpustila Zagorčića, novi trener Vignjević

FK Vojvodina sinoć je otpustila trenera Zlatomira Zagorčića i za novog imenovala Nebojšu Vignjevića.

FK Vojvodina sinoć je otpustila trenera Zlatomira Zagorčića i za novog imenovala Nebojšu Vignjevića.

"Upravni odbor Vojvodine, analizirajući rad stručnog štaba u proteklom periodu, konstatovao je određene nedostatke. Obzirom da su takmičarski ciljevi uvek visoki, UO smatra da će stručni štab predvođen Vignjevićem uspeti da ispravi uočene greške i Vojvodinu uspešno voditi ka zacrtanim najvišim ciljevima", navodi se u saopštenju Vojvodine.

Novosađani su trenutno prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa tri pobede i remijem.

Zagorčićevom smenom nastavljena je poznata tradicija u Vojvodini da se treneri ne zadržavaju duže od nekoliko meseci, a od proleća 2009. godine ovo je deveta smena trenera.

Vignjević je trenersku karijeru počeo pre četiri godine i do danas vodio je Grbalj iz Radanovića, Rudar iz Pljevalja, Hajduk iz Kule i Rad iz Beograda.

  • grbavi

    13.09.2012 05:59
    ajde pishite ko je dolazio iz beograda i trazio da preuzme igracha sa porukom da vojvodina ne moze da bude prvak drzave
    sramota
    izvuchesh par kompromitujucih papira iz fioke i svi te slushaju nano nano
  • Chiske

    12.09.2012 22:35
    @borrissey
    Zadnjih pa bar deset komentara sto sam ostavio na zvanicnom sajtu nije objavljeno kao ni danasnji (ni u jednom komentaru nisam psovo niti vredjao nikoga) smena Zagorcinja je u najmanju ruku SRAMOTNA. Pljunuti su posred lica sa slajmarom pravi navijasi vojvodine...
  • Wild West

    12.09.2012 22:17
    Vojvodinas od rodjenja
    Vaspitaci iz zabavista "Firma" dobili su nove poslove. Jedan je sekretar strucnog staba, a onaj drugi, bivsi grobar, sa kolekcijom krivicnih prijava je komesar za bezbednost. To im je uprava pruzila u znak zahvalnosti posto su naglo promenili misljenje o njoj. E "navijaci" vi ste najveca sramota kluba. Pitam se ko ce sad vaspitavati male firmase.
    Dok god ne smenimo ove u skupsitini sto od juce navijaju za Vojvodinu, bice nam ovako.
    Oterali su coveka koji je imao sjajne rezultate, verovatno zbog toga sto nije hteo da dozvoli da mu se mesaju u sastavljanje tima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport