Vojvodina protiv Donjeg Srema u 1/16 finala kupa

Fudbaleri Vojvodine igraće u 1/16 finala kupa Srbije protiv ekipe Donjeg Srema iz Pećinaca., odlučeno je žrebom u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Vojvodine igraće u 1/16 finala kupa Srbije protiv ekipe Donjeg Srema iz Pećinaca., odlučeno je žrebom u Staroj Pazovi.

Novi Superligaš je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva, a nedavno su ih crveno-beli savladali na Karađorđu sa 1:0.

Utakmica će biti odigrana 26. septembra, a domaćin će biti Vojvodina.

Proleter sa Slane Bare će gostovati Partizanu, dok će Novi Sad ugostiti Radnički iz Kragujevca.

Branilac trofeja Crvena zvezda igraće u Nišu protiv Radničkog.

  • firmas

    14.09.2012 08:26
    svaka cast Miki
    Drago mi je da ima i Navijaca Novog Sada koji ne mrze Vojvodinu,kada bi mi u Novom Sadu bili slozniji i fudbal i navijanje i sve sto ima veze sa tim bilo bi mnogo bolje a blizanci iz BG-a bi mogli samo da nam zavide.
  • NSHC

    13.09.2012 19:43
    jer mi smo tvoja gomila debila...
    nasi protiv nasih ;)
  • Dekix

    13.09.2012 14:49
    Navijaj za svoj grad! Navijaj za NOVI SAD!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport