Vojvodina s novim trenerom u nedelju dočekuje Jagodinu

Novi trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević predvodiće Novosađane već u nedelju na prvenstvenom meču 5. kola protiv Jagodine koji se igra na Karađorđu.

Novi trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević predvodiće Novosađane već u nedelju na prvenstvenom meču 5. kola protiv Jagodine koji se igra na Karađorđu.

Vignjević za Radio 021 kaže da se još nije dobro upoznao sa svim igračima, ali da zna kako igra Vojvodina i da ima poverenje u stručni štab koji će mu pomagati.

- Starije igrače sam imao priliku da gledam, sa mlađima ću se upoznati vremenom. Posle samo pet dana od imenovanja bih nekim promenama više toga narušio nego dobio. Ali, verujem u kvalitet igrača i verujem da ovu utakmicu mogu da iznesu - kaže Vignjević.

Novi šef stručnog štaba crveno-belih smatra da Vojvodina na svakom meču mora da igra ofanzivno jer ima takve igrače, ali i publiku koja to traži. - Voleo bih da imamo podršku kakvu je ovde nedavno imala reprezentacija, ali se nadam i da ćemo pružati igre kakvu je demonstrirao tim Siniše Mihajlovića.

Utakmica Vojvodina - Jagodina igra se u nedelju s početkom u 19h. Cena ulaznice za zapadnu tribinu je 300, a za istočnu 200 dinara.

  • Steva

    14.09.2012 20:51
    sutra
    Neka su ti sretne rane junačino.Ima još kočeva,pitanje je dana.Ne znam samo što to dozvoli sebi.Doduše,ovđe te niko nezna,biće ti lakše.
  • 14.09.2012 12:27
    Taman malo prestane UPRAVA NAPOLJE i taman malo uzivas u fudbalu...
    a sad ce izgleda opet biti UPRAVA NAPOLJE
  • Navijac Vose iz Kanjize

    14.09.2012 11:59
    Bato odlazi
    Necu doci. Zbog svega!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport