Vojvodina na neugodnom gostovanju OFK Beogradu

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju na Karaburmi ekipi OFK Beograda u 6. kolu prvenstva Srbije.

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju na Karaburmi ekipi OFK Beograda u 6. kolu prvenstva Srbije.

Novosađani su bez poraza u dosadašnjem toku šampionata i blagi su favoriti u duelu sa "romantičarima" koji su katastrofalno startovali osvojivši do sada svega jedan bod. Ipak, trener Novosađana Nebojša Vignjević smatra da trenutna situacija na tabeli ne odslikava pravi kvalitet te ekipe.

- To je vrlo dobra selekcija, u kojoj ima mnogo mladih i omladinskih reprezentativaca, ali i iskusnih igrača. Ukoliko želimo do pozitivnog rezultata, želja i borbenost su preduslovi da to ostvarimo - kaže Vignjević.

Meč između OFK Beograda i Vojvodine na Karaburmi počinje u 16:30 časova. Crvena zvezda koja ima bod manje od Vojvodine ali i utakmicu manje gostuje u Kuli, dok vodeći Partizan u nedelju dočekuje Slobodu.

  • Ćevara

    22.09.2012 19:55
    Kako je kazao..
    pop iz serije Vratiće se rode????
    Mante se deco fudbala !
  • 21.09.2012 17:37
    bato majstore vodi nas do crne gore kad nemozes do titule
  • Podbarac

    21.09.2012 13:25
    Bata i sestrici
    Jel igraju svi Batini sestrici (kaze da ih ima 24). Jos nam dovede i trenera iz F.K."Grbalj" (Radanovici),iz svoje "rezervne" drzave Crne Gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport