Vojvodina preti napuštanjem terena zbog sudije Mihajlovića

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina zapretio je u petak da će napustiti meč protiv OFK Beograda ako ne bude zadovoljna sudjenjem Danila Mihajlovića.
Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina zapretio je u petak da će napustiti meč protiv OFK Beograda ako ne bude zadovoljna sudjenjem Danila Mihajlovića.

Vojvodina je u saopštenju na svom sajtu, napisanom velikim slovima, navela da je tražila zamenu Mihajlovića jer "sumnja u njegovo poštenje i dobre namere".

"Pošto FK Vojvodina nije dobila nikakav odgovor od FSS, obaveštavamo fudbalsku javnost da je Vojvodina spremna da napusti teren ako ne bude sudjeno po pravilima fudbalske igre, jer je nemoguće trpeti nepravde na utakmicama koje sude arbitri kao što je Danilo Mihajlović", navodi se u saopštenju.

UO je naveo da zna ko stoji iza ove namere, ali nije objavljivao nikakva imena.

"FK Vojvodina zna ko stoji iza ove ujdurme i neće dozvoliti da se iko tek tako igra sa njenim imenom", navodi se u saopštenju.

Meč između OFK Beograda i Vojvodine na Karaburmi počinje u subotu u 16:30h. Crvena zvezda koja ima bod manje od Vojvodine ali i utakmicu manje gostuje u Kuli, dok vodeći Partizan u nedelju dočekuje Slobodu.

  • канаринац

    23.09.2012 10:49
    @Liman FCV
    Ја нисам припадник Кориде,ја утакмице гледам међу публиком. Канаринци су ако ниси знао надимак за РФКНС, као и за све нас који волимо тај клуб.
    А то ко су шлихтаре зна цео град. ФКВ већ 50 година ради исто што и близанци у држави - сатире мање клубове, узима све халапљиво себи и шлихта се граду кроз своје другове политичаре који су увек седели у управи ФКВ. Тако да молим те не говори ко су шлихтаре кад се то зна одавно у граду...
    @M наравно да сам гледао финале купа, али и даље мислим да се дурењем ништа не постиже...
  • 23.09.2012 10:00
    Smešno
    Ha ha ha.Uprava Vojvodine i Bata Butorović se pozivaju na nepravedno suđenje.Svi se u državi izgleda prave ludi i blesavi i tobože ne vide da je pola naših klubova u rukama crnogorskih narko klanova.Pa pogledajte samo ko sedi u upravama klubova pa će vam biti jasno.Našom ligom se i dalje upravlja sa Svetog Stefana samo se izgleda pravimo da to ne vidimo.Klubovi su mašine za pranje prljavog novca crnogorskih mafijaša.Inače, da ne bude zabune,navijač sam Vojvodine,ali već dugo nisam bio ni na jednoj ligaškoj utakmici,zato što je ovo sve samo ne fudbal
  • boco

    22.09.2012 21:00
    i treba da napuste teren i posvete se necem drugom jel onoliko onakvih sansi propustiti je sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport