Vojvodina bez prava na kiks protiv kluba iz Pećinaca

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Donji Srem u 1/16 finala kupa.

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Donji Srem u 1/16 finala kupa.

Trener Nebojša Vignjević kaže da Novosađane u ovom meču ne zanima ništa osim pobede.

- Donji Srem je ozbiljna ekipa koja igra čvrst fudbal, dobili smo ih u prvenstvu i kupu prošle godine, ali su to bile teško ostvarene pobede.  Kako god, pravo na kiks nemamo - kategoričan je Vignjević.

Izvesno je da u timu neće biti Poletanovića, a Moreira i Mitošević imaju manjih zdravstvenih problema. Ako se utakmica završi bez pobednika izvodiće se penali.

Meč počinje u 16h, a cene karata su 200 dinara za istok i 300 dinara za sever.

Iz kluba je saopšteno da se od danas na blagajni stadiona prodaju i karte za derbi susret 7. kola sa Partizanom koji se igra na Karađorđu u subotu. Zapad je 500, a istok 400 dinara.

  • Канаринац

    26.09.2012 08:37
    Не знам зашто нас новосадски медији тотално игноришу???
    На Детелинари се данас игра можда и занимљивији меч него овај на Карађорђу између Новог Сада и Радничког из Крагујевца. Биће занимљив како из фудбалске перспективе тако и из навијачке јер ће бити присутне обе навијачке групе, што неће бити случај на Карађорђу пошто Д.Срем нема навијаче...
    Срећно Воши и Пролетеру такође данас у Купу! Град и медији морају да схвате да улагање у градски фудбал може само свима нама да користи јер ако имате јаку конкуренцију добићете и квалитет...
  • LimanacNS

    25.09.2012 12:12
    Kiks
    Koliko puta smo čitali naslove tog tipa: Nemaju prava na kiks. I koliko kikseva smo doživeli od Voše. Nadam se da to sad neće biti slučaj. Da će kiksnuti u polu finalu, ili finalu, kako su nas već navikli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport