FK Vojvodina otkrila duple zapisnike sa sporne utakmice

Zvaničnici FK Vojvodina su na svom zvaničnom sajtu postavili jasne dokaze koji ukazuju na neregularnosti u zapisnicima i tako pokazali još jednom nezadovoljstvo zbog suđenja na utakmici protiv OFK Beograda.
Zvaničnici FK Vojvodina su na svom zvaničnom sajtu postavili jasne dokaze koji ukazuju na neregularnosti u zapisnicima i tako pokazali još jednom nezadovoljstvo zbog suđenja na utakmici protiv OFK Beograda.

Primedba na račun suđenja glavnog arbitra Danila Mihajlovića poslata je odmah nakon utakmice, dok su i uoči meča iz tabora novosadskog kluba najavili povlačenje sa terena u slučaju suđenja na štetu gostujućeg tima. Kako navode u novosadskom superligašu, nejasno je kome služe dva različita zapisnika sa utakmice.

"Bilo bi vrlo zanimljivo kada bi fudbalskoj javnosti Srbije neki zvaničnik FSS od autoriteta (može i predsednik koji je veoma elokventan čovek) otkrio tajnu kako je moguće da se dva zapisnika sa iste utakmice dijametralno razlikuju u oceni suđenja?", stoji u saopštenju FK Vojvodine.

Delegat FSS na utakmici OFK Beograd-Vojvodina Srboljub Zdravković u zvaničnom protokolu napisao je da predstavnik FK Vojvodine ima primedbi na suđenje. Sve primedbe na arbitražu Danila Mihajlovića, a bilo ih je ukupno tri, taksativno su navedene u zapisniku koji su po propisima potpisali predstavnici oba kluba: Zoran Lončar (OFK Beograd) i Ognjen Krsmanović (Vojvodina), delegat utakmice Srboljub Zdravković i glavni sudija Danilo Mihajlović.

  • paolo

    26.09.2012 12:36
    ...
    Valjda je i svakom majmunu sad jasno koliko drzavni aparat i razne sluzbe favorizuju svoje mezimce...
  • Jorko

    26.09.2012 12:20
    Ama
    Ukinuti fudbal više. Ovo je farsa i stavite sve na par godina pauze dok se scena ne očisti. Divljaštvo, mito i opšta farsa. Ovo nam uopšte ne treba dok ljudi nemaju šta da jedu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport