U subotu fudbalski derbi, na Karađorđu gostuje Partizan

Na "Karađorđu" se danas igra fudbalski derbi 7. prvenstvenog kola između Vojvodine i Partizana.

Na "Karađorđu" se danas igra fudbalski derbi 7. prvenstvenog kola između Vojvodine i Partizana.

Pod vođstvom novog trenera Nebojše Vignjevića Novosađani su na tri meča postigli svega jedan gol pa se problem efikasnosti nameće i pred subotnji susret. - Naš cilj je poznat, a to je pobeda bez obzira što igramo sa timom koji ima najefikasniji napad. Voleo bih da naša odbrana bude čvrsta kao i do sada, a da napad konačno proradi - kaže Vignjević.

S druge strane, trener Partizana Vladimir Vermezović kaže da njegova ekipa neće ići na remi. - Vojvodina ima odličnu sredinu terena i opasan tim, bez obzira što još nisu pokazali zavidnu efikasnost. Od nas navijači očekuju novu pobedu, nadam se da će tako biti i ovog puta - oprezan je Vermezović.

Novosađani će u derbiju sigurno biti oslabljeni za povređene Poletanovića i Kosovića, a moguće da iz tima izostane još neko od standardnih prvotimaca.

Crno-beli su trenutno vodeći sa 15 bodova i imaju tri boda više od Novosađana koji su u prethodnih šest kola primili svega jedan gol. Meč počinje u 14h, cena ulaznice za zapadnu tribinu je 500, a za istočnu 400 dinara.

Pošto je utakmica "visokorizična", okupljanje navijačkih grupa dozvoljena su isključivo oko stadiona, sve će se snimati, dok je ugostiteljima koji se nalaze u krugu od jednog kilometra oko stadiona zabranjena prodaja alkohola četiri sata pre i posle utakmice.

  • Heruvim

    29.09.2012 14:11
    bolje novi naslov
    Duel invalida! (za ceo domaci fudbal)
  • Andrija Šrek

    29.09.2012 14:06
    0:3 !!
    Svaka čast, odličan trener !!
  • Steva

    29.09.2012 14:01
    polako
    Za informaciju,Vignjević je unapredio igru Vojvodine.Sada primamo po 3 gola po utakmici,KUĆI.Dokle će ići povećanje,NE ZNA SE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport