Partizan pregazio Vojvodinu

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Vojvodine rezultatom 0:3 (0:1), u meču sedmog kola Jelen Superlige. Golove za Beograđane postigli su Ostojić u četvrtom, Ilić u 61. i Marković u 84. minutu.
Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Vojvodine rezultatom 0:3 (0:1), u meču sedmog kola Jelen Superlige. Golove za Beograđane postigli su Ostojić u četvrtom, Ilić u 61. i Marković u 84. minutu.

Pred oko 7.000 gledalaca na "Karađorđu", ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Supić – Vulićević, Đurić, Jokić, Nastić – Mitošević (od 62. Sekulić), Ađuru – Stevanović, Meleg (od 83. Branković) – Abubakar, Bilbija (od 58. Bojović).

Partizan: Stojković – Miljković, Ivanov, Ostojić, Lazevski – Medo (od 79. Smiljanić) – Ninković, S. Ilić, Jojić (od 46. S. Marković) – L. Marković, S. Šćepović (od 71. Mitrović).

Već u trećem minutu, Vojvodina je imala odličnu priliku. Meleg je sjajno proigrao Abubakara, koji je izašao sam ispred Stojkovića, ali malo iskosa, pa je šutirao preko gola. Odmah u narednom napadu, Partizan je izborio korner, posle kojeg je postigao pogodak.

Loše je reagovala odbrana Vojvodine, što je iskoristio Ostojić i nogom sa dva metra sproveo loptu u mrežu. Igralo se veoma otvoreno na obe strane i gledaoci su mogli da uživaju u dobrom fudbalu.

Vojvodina je imala nekoliko veoma dobrih napada, a posebno se izdvaja onaj iz 15. minuta, kada je mladi Meleg fenomenalnim pasom sa pola terena proigrao Abubakara, Kamerunac ponovo izašao sam ispred Stojkovića, ali je ponovo šutirao preko gola.

Nakon toga, usledio je nešto mirniji period igre, a u 25. minutu, ponovo je Vojvodina imala odličnu priliku. Vulićević je centrirao, Bilbija samo prihvatio loptu, a na nju natrčao Stevanović i šutirao snažno, ali za malo pored gola.

U 32. minutu, utakmica je na kratko prekinuta zbog incidenata na tribinama. Naime, nakon što je počelo dovikivanje između navijača Partizana sa istoka i zapada, nekoliko navijača Vojvodine sa zapadne tribine potuklo se sa nekoliko pristalica gostiju. Policija je najpre smirila situaciju, a potom i napravila kordon na zapadu, pa je meč nastavljen posle pet minuta.

U 39. minutu, viđena je i dobra prilika za Partizan. Miljković je sjajno proigrao Jojića, koji je šutirao neometan iskosa sa pet metara, ali se istakao golman Vojvodine Supić.

Drugo poluvreme donelo je nešto manje dinamičnu igru, uz blagu inicijativu Vojvodine, koju je golom u 61. minutu prekinuo kapiten Partizana Saša Ilić. Sjajno je reagovao na jednu dubinsku loptu i udarcem iz prve savladao Supića iskosa sa 12-13 metara.

Vojvodina je nastavila sa napadima, a novu stopostotnu šansu propustio je Abubakar u 70. minutu. Odlično ga je uposlio Vulićević, a Kamerunac sam sa sedam metara promašio čitav gol.

Kako je vreme prolazilo, ritam je sve više padao. Međutim, u 84. minutu, viđen je možda i najlepši trenutak na utakmici. Posle kornera za Partizan, Supić je samo izbio loptu, koja je "sela" na volej Saši Markoviću, a ovaj je topovskim udarcem sa dvadesetak metara poslao u rašlje.

Na dva minuta do kraja, Novosađani su izveli još jedan dobar napad. Bojović je šutirao sa oko sedam metara, ali je pogodio samo prečku Stojkovićevog gola, pa je rezultat ostao nepromenjen.

  • nikola ns

    03.10.2012 12:34
    treba ti puno mozga....
    ....
  • @nikola ns

    03.10.2012 09:48
    malo ti treba mozga
    Ne lupetaj izdajnice! Dosli su grohbari iz cele Srbije na Karadjordje, plus studentarija teska koja jednom godisnje gleda nogometni klub partizan kad gostuje u Novom Sadu, a na istoku se lepo videlo zastave Bjeljina, Loznica, mala mostanica, prcilovci i ostala mesta. Zato zacepi gubicu i tisina! Smesna je ta vasa prica NS crno beli grad a dosljaka milion!
  • nikola ns

    03.10.2012 08:41
    FKVNS - Za sve vas gostujuće navijače sa zapada!
    Bila bi mala istocna tribina...mozda je realnije da to malo domacih navijaca predje na sever pa da onda sever bude bar 50% popunjen......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport