Andrija Gerić završio karijeru

Doskorašnji kapiten odbojkaša Vojvodine, Andrija Gerić, odlučio je da okonča profesionalnu karijeru, pa od ove sezone više neće nastupati za novosadski klub.
Doskorašnji kapiten odbojkaša Vojvodine, Andrija Gerić, odlučio je da okonča profesionalnu karijeru, pa od ove sezone više neće nastupati za novosadski klub.

- Jedan dan sam došao na trening i shvatio da nemam više onog žara koji je potreban da bih se profesionalno bavio odbojkom. Zato sam odlučio da prekinem aktivno da igram - otkrio je nekadašnji reprezentativac za Novosadski informativni portal.

Gerić je rekao da želi da više vremena posveti porodici, da završi studije psihologije i da se u budućnosti bavi sportskom psihologijom. Dodao je da ne planira da prekine saradnju sa OK Vojvodina. - Zvali su me da im pomognem. Dogovorio sam se s njima da budem saradnik u radu sa mlađim kategorijama - objasnio je bivši kapiten za 021.

Novi kapiten Vojvodine sada je Branko Roljić. Prvu priliku da se pokaže dobiće na Memorijalu Žarka Petrovića, najavio je za 021 šef stručnog štaba crveno-belih Nikola Salatić.

- Pre toga Roljić će predvoditi ekipu na sutrašnjoj utakmici u Beogradu za superkup protiv Crvene zvezde. Potom u petak, subotu i nedelju igramo tri internacionalne utakmice u maloj sali na Spensu - rekao je Salatić. (Ivona Temešberger)

  • Navijac Vose iz Kanjize

    04.10.2012 07:48
    Svako dobro, Gero, legendo!
  • miki

    03.10.2012 19:33
    aj uzdravlje i srecno! :)
  • Svitac

    03.10.2012 18:40
    I OK Vojvodina je završila karijeru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport