Radnički serijom od 7:0 dobio Novosađane

Na startu vaterpolo šampionata Srbije, sinoć su na bazenu na Slanoj bari igrači kragujevačkog Radničkog savladali Vojvodinu sa 12:9.

Na startu vaterpolo šampionata Srbije, sinoć su na bazenu na Slanoj bari igrači kragujevačkog Radničkog savladali Vojvodinu sa 12:9.

Novosađani su bili znatno bolji do poslednje deonicu koju su izgubili sa čak 6:0.

Pred oko 500 gledalaca, najefikasniji je na meču bio Filip Filipović sa četiri postignuta gola, Zloković je dao tri, a Vanja Udovičić dva. Kod domaćina Vasić je mrežu gostiju zatresao tri puta, a Vuksanović dva puta.

Novosađani su odlično počeli, početkom druge deonice imali prednost od 5:2, krajem treće četvrtine i 9:5, ali je tada do izražaja došao individualni kvalitet gostiju koji su sa sedam uzastopnih pogodataka upisali prvu pobedu u prvenstvu.

- Imali smo snage da se nosimo sa igračima Radničkog veći deo susreta, pružili smo koliko smo mogli u ovom trenutku. Moram da istaknem da sam zadovoljan onim što su moji igrači pružili u ovom susretu - rekao je trener Dejan Stanojević.

Drugi novosadski prvoligaš, Dunav, savladao je na gostovanju Singidunum sa 7:5.

  • boco

    04.10.2012 08:13
    svaka cast !!
    Svaka cast momci. Igrali ste protiv ovog umetno stvorenog tima i pokazali ste da se mozete ravnopravno nositi s njima. Oni su ipak drzavni projekat i imaju naklonosti i sudija i vaterpolo saveza i ....... Jos jednom svaka cast.
  • VOSA LE

    04.10.2012 07:26
    SVAKA ČAST
    Momci, svaka čast na prikazanom, da nije bilo sudija u poslednjoj četvrtini možda se moglo i do pobede. Niko nije očekivao ovakav otpor i ovakvu igru, još jednom sve čestitke i samo tako nastavite. Vi ste pravi primer sportskog kolektiva, a ne ko ovi preko noći nastali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport