Barselona gostuje na Spensu

Vaterpolisti Vojvodine u subotu dočekuju Barselonetu u 2. kolu Evrolige.

Vaterpolisti Vojvodine u subotu dočekuju Barselonetu u 2. kolu Evrolige.

Španci su favoriti, ali su Novosađani na jedina dva meča u novoj sezoni u kojima su poraženi od Breše i Radničkog pokazali da imaju kvalitet za elitno takmičenje.

- Protiv velikana evropskog vaterpola imamo priliku da pred svojom publikom pokažemo koliko smo veliki - kaže trener Dejan Stanojević. Srđan Vuksanović tvrdi da njegovi saigrači ne razmišljaju mnogo o imenu protivnika. - Svesni smo kvaliteta protivnika, ali se nadamo da će publika doći u velikom broju da nas podrži i da im pokažemo koliko možemo u ovom trenutku - kaže Vuksanović.

Utakmica Vojvodina - Barseloneta igra se na bazenu na Spensu i počinje u 19h. Cena karte je 200 dinara.

Posle ovog, sledeća dva susreta crveno-beli će igrati kao gosti. Najpre protiv Sintez Kazanja 20. oktobra, a potom i u Marseju 28. novembra.

  • Barcelona nisu Spanci

    05.10.2012 13:28
    Oni su Katalonci. I traze nezavisnost od Spanije.
    http://www.021.rs/Info/Svet/Barselona-Dvas-miliona-u-marsu-za-nezavisnost.html
  • 05.10.2012 12:51
    Ćiribu, ćiriba, igra Voša k'o Barsa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport