Fudbaleri Vojvodine dočekuju Hajduk

Utakmicama 9. kola danas se nastavlja fudbalski šampionat Srbije. Vojvodina će na svom terenu protiv kulskog Hajduka pokušati da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu od 1. septembra.

Utakmicama 9. kola danas se nastavlja fudbalski šampionat Srbije. Vojvodina će na svom terenu protiv kulskog Hajduka pokušati da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu od 1. septembra, a na prvenac čeka i trener Nebojša Vignjević.

"Pauza u prvenstvu došla je u pravo vreme, kako za igrače, tako i za stručni štab. Odmorili smo se, sanirali neke povrede i, sudeći po veoma pozitivnoj atmosferi na treninzima, možemo očekivati da će utakmica sa Kuljanima doneti boljitak u igri našeg tima. Dužni smo to navijačima, koji strpljivo čekaju Vojvodinu, koja će im, siguran sam, igrom, zalaganjem, golovima i pobedama, vratiti raspoloženje", rekao je trener Vojvodine Nebojša Vignjević.

Susret između Vojvodine i Hajduka počinje u 19 časova.

Duel Rada i Partizana označen je kao meč visokog rizika, zbog čega će "građevinari" sada već tradicionalno ugostiti rivala na stadionu Obilića i to u matine terminu od 12.30.

Crvena zvezda će protiv BSK-a pokušati da zaboravi blamažu iz Subotice pre dve nedelje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport