RK Vojvodina u trećem kolu Kupa EHF

Rukometaši Vojvodine plasirali su se u 3. kolo Kupa EHF, iako su večeras poraženi na gostovanju od ekipe Balatonfireda rezultatom 27:24.
Rukometaši Vojvodine plasirali su se u 3. kolo Kupa EHF, iako su večeras poraženi na gostovanju od ekipe Balatonfireda rezultatom 27:24.

Novosađani su prolaz dalje obezbedili zahvaljujući pobedi u prvom meču od 29:25.

Kada su Novosađani u 22. minutu poveli sa 12:5 niko nije ni slutio da će ih sreća spasiti eliminacije iz EHF kupa. Nakon vrhunske odbrane i smirenog napada, počeli su da srljaju, igraju brzopleto, što je Mađarima omogućilo lake golove iz kontranapada, pa se u samom finišu susreta ušlo u neizbvesnu završnicu.

Pri vođstvu od 27:24, na 4 sekunde do kraja, Mađari su imali sedmerac i faktički šut za plasman u treće kolo. Na sreću, isprečila se stativa pa zahvaljujući pobedi od 4 razlike u prvom meču Vojvodina ide dalje.

  • liman

    21.10.2012 20:05
    Bravo momci!!!
  • paolo

    20.10.2012 20:21
    !
    Bravo, momci, zasluzili ste!!
    Idemo dalje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport