Odbojkaši Vojvodine dočekuju Lokomotivu

Odbojkaši Vojvodine dočekuju danas ukrajinsku Lokomotivu iz Harkova, u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV.

Odbojkaši Vojvodine dočekuju danas ukrajinsku Lokomotivu iz Harkova, u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV.

Novosađani u meč sa favorizovanim Ukrajincima ulaze posle dva uzastopna poraza u domaćem šampionatu.

"Želim pre svega da odigramo maksimalno rasterećeno i hrabro. Pred nama nema presije rezultata, jer su Ukrajinci favoriti i igra iz današnjeg meča treba da nam bude podstrek za nastavak sezone. Suočavamo se sa očekivanim problemima, imamo dva mlada tehničara, čije prave igre treba sačekati, ali smo ipak pokazali kvalitet. Za danas nam je potrebna velika pomoć publike pošto bi u tom slučaju lakše pokazali šta zaista umemo", rekao je trener Novosađana Nikola Salatić.

Početak utakmice je u 18.30h u Maloj sali Spensa. Ulaz će biti slobodan, kao i za prvenstveni susret Vojvodina - Partizan u četvrtak od 18 časova.

  • Liman

    23.10.2012 09:23
    Biće tesno,
    biće 0:3 (nažalost)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport