Vignjević: Moramo prevazići psihološku barijeru

Fudbaleri Vojvodine sastaju se danas na Banovom brdu sa ekipom Čukaričkog u osmini finala Kupa Srbije, dok će igrači Novog Sada gostovati u Jagodini.
Fudbaleri Vojvodine sastaju se danas na Banovom brdu sa ekipom Čukaričkog u osmini finala Kupa Srbije, dok će igrači Novog Sada gostovati u Jagodini.

Vojvodina u ovaj meč sa drugoligašem ulazi posle prvenstvenog remija na domaćem terenu sa Hajdukom iz Kule, a trener Nebojša Vignjević očekuje da će njegova ekipa konačno uspeti da prevaziđe psihološku barijeru i domogne se četvrtfinala.

"Za Čukarički se nismo posebno spremali jer je između ovog i prethodnog meča bilo samo dva dana i više smo kroz priču pokušali da vidimo gde su problemi, jer igrači i dalje psihički padaju posle nekog vremena, pogotovo nakon nekoliko propuštenih šansi", objašnjava Vignjević.

Trener Novog Sada Bogdan Korak izjavio je nakon žreba da je dobro što je njegova ekipa izvukla prvoligaša i da će pokušati da naprave još jedno iznenađenje, budući da su u prethodnom kolu izbacili Radnički iz Kragujevca.

U ostalim utakmicama osmine finala sastaju se:

Spartak - Metalac
Inđija - OFK Beograd
Javor - Smederevo
Hajduk - Crvena zvezda
Novi Pazar - Rad
Partizan - Borac (sledeće srede)

Svi mečevi počinju u 14 časova.

  • Steva

    24.10.2012 10:12
    pružite šansu
    Moje je mišljenje,da bi ljubitelji fudbala u Novom Sadu,trebali pružiti šansu F.K."Novi Sad",koji je hteo g.din Butorović zdušno da usvoji,i utopi u kolotečinu beznađa.Zato,za početak,hajdemo Novosađani na stadion na Detelinari,da vidimo fudbal,satkan od iskrene želje da se pobedi!
  • Stara Garda

    24.10.2012 09:09
    Nema nista od promena
    Ovakva melahonicna situacija odgovara Bati i njegovim placenim navijacima ( Firma d.o.o ), klub se raspada, navijaci odlaze sa stadiona a oni rade sta im se prohte. Ovo vise nije promasena sezona, ovo su godine unistavanja naseg kluba, tuzno je gledati Batinog igraca Adjurua, kako pokusava da ga proda nekome.
  • 24.10.2012 08:48
    Napred Novi Sad
    Ajmo zuto-plavi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport