Vojvodina u 1/4 finalu kupa, Novi Sad ispao

Fudbaleri Vojvodine uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale nacionalnog kupa, dok je drugi novosadski predstavnik u ovom takmičenju, ekipa Novog Sada eliminisana.

Fudbaleri Vojvodine uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale nacionalnog kupa, dok je drugi novosadski predstavnik u ovom takmičenju, ekipa Novog Sada eliminisana.

Crveno-beli su trijumfovali na Banovom brdu protiv drugoligaša Čukaričkog sa 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je najbolji igrač Novosađana Oumaru Abubakar. "Kanarinci" nisu uspeli da naprave podvig u Jagodini, a pobedu domaćoj ekipi doneo je u 20. minutu El Monir.

Dalje još idu Crvena zvezda, Rad, OFK Beograd, Spartak i Javor. Evo i svih rezultata: Hajduk - Crvena zvezda 0:2, Novi Pazar - Rad 0:1, Inđija - OFK Beograd 2:3, Javor - Smederevo 3:0 i Spartak - Metalac 0:0, penalima 8:7.

Partizan i Borac igraju sledeće srede.

  • 25.10.2012 12:43
    moderna novosadska omladina 1937!!!
    bolje sida nego korida!
  • 25.10.2012 12:42
    @detelinarac
    kako braca gns i nscz haha, imate li bar jednog rivala ili postojite samo da bi mrzeli Vosu!?

    Na svakom vasem komentaru samo Firma, Firma, Firma...nja nja nja...
  • detelinarac

    25.10.2012 12:19
    vi ste mala firma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport