Vojvodina želi golove protiv Javora

Očajna realizacija je ono što najviše brine Vojvodinu pred današnji meč sa Javorom.
Očajna realizacija je ono što najviše brine Vojvodinu pred današnji meč sa Javorom.

Javor je uvek neugodan protivnik za Vojvodinu, prošle godine su ostali neporaženi na "Karađorđu". Voša ima problem protiv Ivanjičana da postigne više od jednog gola, pa će svakako biti zanimljivo videti hoće li otključati bravu čvrstih gostiju.

"Nema tajni, Javor igra čvrsto, sa gustim veznim redom. Moramo bolje da se krećemo bez lopte, da budemo veoma agresivni", kaže Nebojša Vignjević koji u šampionatu još nije osetio pobedu.

Njegov tim je slavio protiv Čukaričkog u kupu, pa je to podstrek za današnju utakmicu. Stevanović je najveća enigma, videćemo da li je spreman za meč, Poletanović sigurno neće igrati, a rovit je i Meleg. Braniće Žakula umesto Supića, u timu bi od prvog minuta mogao da bude Katai.

Što se gostiju tiče, ne menjaju ništa. Igraju tvrdo, braniće se na "Karađorđu", a tvrde da znaju recept.

"Ako budemo igrali kao protiv Partizana i Zvezde, imamo šansu", poruka je iz Ivanjice.

Utakmica na "Karađorđu" počinje u 15 časova.

  • 28.10.2012 12:16
    normalno
    Pa gde bi onda stajali golmani da nema golova
  • Zoka

    28.10.2012 11:52
    Ni po babu ni po stricvima
    Kao prvo skinite sa gola tog svadljivog i nekulturnog Supica. Stavite za golmana Srdjana Zakulu koji je jedan od boljih u ligi, ali nikako da dodje do izrazaja zbog ovih preko veze, prijateljstva. Onda krenite dalje, bekovi....
  • 28.10.2012 10:27
    ... а навијачи ПОБЕДУ!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport