Vojvodina do pobede protiv Javora sa penala

Fudbaleri Vojvodine savladali su danas na stadionu "Karađorđe" ekipu Javora iz Ivanjice rezultatom 1:0.  
Fudbaleri Vojvodine savladali su danasa na stadionu "Karađorđe" ekipu Javora iz Ivanjice rezultatom 1:0.

 

Jedini gol na meču postigao je kamerunski napadač Abubakar Oumaru u 78. minutu sa bele tačke.

Ovom pobedom koja je ujedno i prvi prvenstveni trijumf Novosađana otkad je trener postao Nebojša Vignjević, Vojvodina je zadržala peto mesto na tabeli i izjednačila se po broju bodova sa Radom, pa sada obe ekipe imaju po 17 bodova, pri čemu Beograđani imaju bolju gol razliku.

Na meču bez mnogo prilika, najbolju šansu za pogodak imali su gosti, ali je Radivojević pogodio prečku. Nekoliko minuta kasnije Vojvodini je dosuđen penal koji je u gol pretvorio 25-godišnji Kamerunac Oumaru.

U ostalim susretima 10. kola: Partizan - Novi Pazar 3:1, Donji Srem - Crvena zevzda 1:2, Hajduk - Spartak 0:1, BSK - Smederevo 1:1, Jagodina - Radnički KG 2:1, OFK Beograd - Radnički Niš 5:1 i Sloboda - Rad 1:0.

U narednom kolu Vojvodina gostuje na Banjici.

 

  • 29.10.2012 13:45
    svecana 3bina
    Prvo bi Bata trebao da sedne u svečanu ložu i da mahne publici (kao što su ostali predsednici sedeli u loži, mahali publici, a publika im je uzvratila aplauzom). A Bata se sakrije iza prozora u klupskim prostorijama i odattle gleda utakmicu.
  • Novi Sad

    29.10.2012 09:11
    Grobari PK
    Ta reko bi da je ovo prolazna kriza.
  • Stara Garda

    29.10.2012 08:13
    Nista novo
    Mucenje, jos jedan mec cisto da se otalja, par igraca da upisu nastup vise za klub, ovo je sramota sta nam krimosi rade sa klubom.

    Da niste mozda ocekivali da gradonacelnik sede pored jednog coveka kao sto je Bata, sa covekom kome se sudi zbog namestanja ( pozajmio je pare sudije, ej pozajmio ) na kraju krajeva, sportski direktor Vojvodine je okoreli Zvezdas ( Pantelic ).

    Za UEFU je 101% tacno, ljude poput Bate nemogu da smisle, svaki normalan klub bi ga oterao sto dalje od kluba, ali ne i Vojvodina, mi imamo Batine navijace Firma d.o.o

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport