FK Vojvodina protiv tradicije na Banjici

Fudbaleri Vojvodine gostuju u nedelju ekipi Rada na Banjici, u 11. kolu Superlige.

Fudbaleri Vojvodine gostuju u nedelju ekipi Rada na Banjici, u 11. kolu Superlige.

Novosađani "građevinare" u Beogradu nisu savladali punih 15 godina, još od 1. novembra 1997. Toga je svestan i trener Vojvodine Nebojša Vignjević, inače bivši strateg kluba sa Banjice.

"Sledi nam tradicionalno neugodno gostovanje, ali već u nedelju imamo priliku da tu tradiciju srušimo. Rad je u seriji od tri poraza, ali na svim tim utakmicama oni su imali igru i šanse, tako da ta statistika ne bi smela da nas zavara. Očekujem da odnos igrača, sama igra i kvalitet dođu do izražaja s naše strane, a u tom slučaju nikakva tradicija ne može da bude prepreka da se iz Beograda vratimo sa tri boda", kaže Vignjević.

Trener Vojvodine je dodao da na Banjici neće moći da računa samo na povređenog vezistu Marka Poletanovića, za koga je polusezona završena, dok su svi ostali spremni za meč.

Utakmica između Rada i Vojvodine igra se u nedelju, od 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport