Salatić: Želja i borbenost iznad umora

Odbojkaši Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Mladog radnika u četvrtom kolu Superlige.

Odbojkaši Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Mladog radnika u četvrtom kolu Superlige.

Novosađani će u Požarevcu pokušati da se domognu druge prvenstvene pobede.

"Kako za sada stvari stoje, u Požarevcu ćemo nastupiti kompletni i to je za nas najvažnije. Put u Ukrajinu je zaista bio naporan i nadamo se da neće ostaviti posledice na ekipu. Dobro je što je duel sa Mladim radnikom u nedelju, tako da ipak imamo koliko-toliko vremena za predah. Bodovi su nam neophodni, a svesni smo da Požarevljani na svom terenu uvek igraju odlično i da će zbog toga biti veoma teško", rekao je sportski direktor Nikola Marić.

Trener Nikola Salatić izrazio je uverenje da će igrači pružiti maksimum u Požarevcu i da će želja i borbenost biti iznad umora.

Meč se igra u nedelju od 18:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport