MMA legenda Džef Monson na Spensu

Novi Sad će 1. decembra biti domaćin velike MMA priredbe, a glavna zvezda biće bivši izazivač za šampiona teške katergorije UFC šampionata Džef Monson.
Novi Sad će prvog decembra biti domaćin velike MMA priredbe, a glavna zvezda biće bivši izazivač za šampiona teške katergorije UFC šampionata Džef Monson.

Pored "Snežnog čoveka", Novosađanima će svoje znanje u ringu predstaviti i domaće zvezde poput Bojana i Damira Mihajlovića, bosanskog fajtera Denisa Stojnića, kao i mladog talenta Bojana Veličkovića. Manifestacija će biti održana 1. decembra u Maloj dvorani Spensa.

Karte za tribine koštaće 400, dok će mesto u parteru stajati 800 dinara.

Džef Monson u karijeri ima skor od 46 pobeda, 13 poraza i jednog remija, a borio se protiv najvećih zvezda ovog sporta poput Fedora Emelijanenka, Roja Nelsona, Čaka Lidela i Foresta Grifina.

Pored uspeha u ringu, Monson je poznat i kao levičarski aktivista, koji je hapšen jer je na glavnoj državnoj zgradi u Vašingtonu sprejom ispisivao antiratne poruke. Inače je vegan i diplomirani psiholog. (miodrag@021.rs)

  • EvoOvako

    22.11.2012 16:11
    Zvezde
    Zvezde u ovom slučaju su momci iz FFT-a! Oni su krenuli od nule i napredovali do zvezda!
  • Српска Атина

    08.11.2012 18:53
    Какав бре монсон, подршка иде Српским патриотама и великим људима Величковићу и Стрезовском!
  • 08.11.2012 10:37
    Hvala
    Hvalaaaa, volim da budem informisana

    Ana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport